Utorak, 13 Studeni 2018 12:03

"Zlatni Interstas 2018" dodijeljen Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline

Turistička zajednica grada Sveti Ivan Zelina sudjelovala je na mađunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza "Interstas 2018" koji je održan u Solinu od 07. do 09. studenoga.

Turističkoj zajednici grada Sveti Ivan Zelina dodijeljena je međunarodna turistička nagrada – Zlatni Interstas 2018. „Za vrlo zapaženo postignuće rasta i razvoja turizma Svetog Ivana Zeline“.

Direktorici Turističke zajednice Marinki Zubčić dodijeljeno je Posebno priznanje – 25. Interstas 2018. „Za izvrsnost u kreativnosti razvoja turizma Svetog Ivana Zeline, time i aktivnom doprinosu prepoznatljivosti kontinentalnog turizma Hrvatske“.

Na 21. ITF'CRO/International Tourfilm Festival iz 83 zemalja svijeta sa svih kontinenata prijavljeno je 307 filmova iz kategorije; turističkih, putopisnih, dokumentarnih, kulturološko-povijesnih i ekoloških filmova. Od ukupno prijavljenih, iz 62 zemalja, nominirano je 107 filmova za neku od festivalskih nagrada, posebnu hrvatsku nagradu „Baldo Čupić“ i Grand prix -21. ITF'CRO.

Međunarodni žiri festivala nagradio je 22 autora/filma/producenta, film „BEETHOVENOVA ZELINSKA SONATA“ (15’’’), u produkciji Muzeja Sv. Ivan Zelina i TZ Grada Sv. Ivan Zelina dobio je posebno priznanje.

Među ovogodišnjim laureatima našao se i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, kojemu je pripala povelja Europske federacije turističkih novinara (FEST) za izvrsnost u sportskom doprinosu brendiranju turizma Hrvatske u svijetu.

Pročitano 1213 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija