Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 08:19

Poljoprivrednici, kako do besplatnog sustava za navodnjavanje!

Zagrebačka županija ima priliku u sklopu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. godine kandidirati se za europska sredstva za izgradnju sustava javnog navodnjavanja poljoprivrednih površina na svom području.

Kako bi se krenulo u pripremu projektne dokumentacije za navedena EU sredstva, potrebno je prethodno ispitati postoji li interes i potreba kod županijskih poljoprivrednika za ovakvom vrstom javne infrastrukture. Pritom je važno napomenuti da se uključivanjem u ovaj pilot-projekt poljoprivrednicima, u slučaju da Županija osigura EU potporu, otvara mogućnost da besplatno dobiju potrebnu infrastrukturu za navodnjavanje do svoje proizvodne parcele.

Iz Zagrebačke županije mole sve zainteresirane vlasnike poljoprivrednih gospodarstava upisane u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava u Zagrebačkoj županiji, bez obzira na veličinu i vrstu poljoprivredne proizvodnje, da popune Anketu kojom iskazuju svoj interes za navodnjavanjem poljoprivrednih površina.

Popunjenu Anketu potrebno je poslati do 15. studenoga 2018. godine na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb. Sve dodatne informacije možete saznati na brojevima telefona: 01/6009-426 i 01/6009-413, broju faxa: 01/6009-474, ili slanjem upita na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Pročitano 1289 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija