Četvrtak, 08 Studeni 2018 11:48

Nova klimatizacija u dvorani "Kraluš"

Grad Sveti Ivan Zelina osigurao je postavljanje novog klimatizacijskog sustava u dvorani „Kraluš“ Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina koji će omogućiti bolje grijanje odnosno hlađenje kompletne dvorane.

Boravak u dvorani tako će biti još ugodniji, jer se jačina grijanja i hlađenja može prilagođavati prema potrebi, odnosno pojačati ili smanjiti ovisno o temperaturi u dvorani, dok to s prijašnjim sustavom grijanja na lož ulje nije bilo moguće. Ovime su se riješili i problemi ljetnih mjeseci kad se dvorana nije mogla adekvatno rashladiti. Radovi su izvedeni protekli mjesec, bez ometanja redovnog programa kazališnih predstava, izložbi i kino projekcija.

U posljednjih nekoliko godina Grad Sveti Ivan Zelina kontinuirano ulaže u dvoranu „Kraluš“. Tako osim što je dvorana opremljena za filmske projekcije najsuvremenijim laserskim digitalnim kino projektorom (DigitalCinemaProjector) sa surround ozvučenjem, novim sjedalima, opremljena je i za kazališne predstave, koncerte, kongrese i predavanja.

Da je dvorana „Kraluš“ jedna od najsuvremenijih kino dvorana u okolici potvrđuju i pozitivni komentari brojnih posjetitelja, kao i izvođača brojnih predavanja, kazališnih predstava i koncerata. Ovo nije posljednje ulaganje u dvoranu. Do kraja iduće godine očekuje se energetska obnova zgrade, nakon čega će Pučko otvoreno učilište Sveti Ivan Zelina biti kompletno obnovljeno.

Pročitano 986 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija