Ponedjeljak, 05 Studeni 2018 12:02

Dodijeljen „Zlatni Interstas", a „Beethovenova zelinska sonata“ na 21. International Tourfilm festivalu

Među nominiranim filmovima na 21. ITF 'CRO/International Tourfilm nalazi se i dokumentarni film ” „Beethovenova zelinska sonata“.

Grad Solin je ove godine deveti puta domaćin održavanja triju međunarodnih manifestacija: 25. jubilarni INTERSTAS /Međunarodna smotra turizma, filma, krajobraza,  21. ITF’CRO /Međunarodni festival turističkog filma,  16. KEA-CRO /Krajobrazno međunarodno natjecanje hrvatskih gradova i mjesta, a koje će se održati od 07. do 10. studenoga.

Među nominiranim filmovima na 21. ITF 'CRO/International Tourfilm nalazi se i dokumentarni film ” „Beethovenova zelinska sonata“, koji je uvršten u službenu konkurenciju te će biti prikazan na Festivalu u Solinu.

Na festivalu je iz 83 zemlje svijeta od pristiglih 307 filmova, iz 62 zemlje nominirano 107 filmova od toga 95 filmova iz svijeta i 12 filmova iz Hrvatske.

INTERSTAS 2018. objavio je dobitnike nagrada na 25. izdanju prestižne Međunarodne smotre turizma, filma, krajobraza: „Zlatni INTERSTAS" biti će dodijeljen Turističkoj zajednici Grada Sv. Ivana Zeline, dok će posebno priznanje INTERSTAS-a pripasti direktorici Marinki Zubčić.

Nominacija se šire obrazlaže: TZ grada Svetog Ivana Zeline - za ZLATNI INTERSTAS 2018., s obrazloženjem: „za vrlo zapaženo postignuće rasta i razvoja turizma Svetog Ivana Zeline“.

Marinka Zubčić - za individualnu nagradu, s obrazloženjem: „za izvrsnost u kreativnosti razvoja turizma Svetog Ivana Zeline, time i aktivnom doprinosu prepoznatljivosti kontinentalnog turizma Hrvatske“.

 

Pročitano 918 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija