Ponedjeljak, 29 Listopad 2018 11:39

Uspješno održan 3. TEDx Sveti Ivan Zelina

U prepunoj Dvorani „Kraluš“ Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina uspješno je održan 3. TEDx Sveti Ivan Zelina pod sloganom „Make a change, make it local“.

Na konferenciji, koja je održana po TED načelima, posjetitelji su imali priliku čuti govore 7 motivacijskih govornika iz raznih područja, od sporta, preko inovacija do poduzetništva.

Tako je svoju životnu priču, ideje i misli s okupljenima podijelila poduzetnica Gordana Puhelek, koja je svoj govor posvetila čovjeku i čovječnosti, dok je lifecoach Kristina Smolić Lerš govorila o vlastitim izazovima s kojima se susretala, a u kojima je prepoznala priliku za rast i razvoj. Diplomirana ekonomistica Marija Kušić govorila je kako pokrenuti vlastitu pivovaru, a bodybuilder Stjepan Ursa koliko je naporno radio na tome da postane „velik“. Pročelnica odjela Tehničkog veleučilišta u Zagrebu Jana Žiljak Gršić okupljene je upoznala sa znanošću i umjetnošću u infrared slikarstvu, a koji su koraci do željenog cilja kazao je sportski fizioterapeut Marko Žigrović. Na kraju je o tradicionalnoj zelinskoj kulturi govorio voditelj orkestra LADO Alan Kanski.

Osim u govorima, posjetitelji su imali priliku uživati u izvedbi mladog glazbenika Martina Kosovca, koji je dodatno uveličao događaj. Cilj konferencije bio je čuti iskustva članova lokalne zajednice, ali i šire, proširiti ideje koje su vrijedne širenja te potaknuti lokalnu zajednicu na djelovanje.

Pročitano 1606 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija