Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Nedjelja, 13 Veljača 2011 17:24

Studijsko putovanje u Bruxelles

Zamjenik gradonačelnika Filip Ćurko, dipl.oec. sudjelovao je na studijskom putovanju u Bruxellesu u organizaciji TAIEX-a na kojem su prisutni bili predstavnici iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Crne Gore. Iz Hrvatske su sudjelovali predstavnici grada Knina, Vukovara i Sv. Ivana Zeline.

Kroz četiri dana intenzivnih sastanaka sa predstavnicima Europskog parlamenta, DG Enlargmenta, ADLYPSE-a, Europske komisije, EuropaAid-a, CIVEX-a, Commitee of Regiona, institucije Covenant of mayors, europskog predstavništva regije Molise iz Italije te mnogih drugih uspostavljeni su brojni kontakti sa dužnosnicima navedenih institucija kao i kontakti sa predstavnicima gradova iz zemalja našeg okruženja koje su  sudjelovale na studijskom putovanju.

Uz predstavljanje Sv. Ivana Zeline te razmjene iskustava u poslovanju, jedan od najvažnijih rezultata ovog putovanja je i potpisivanje Covenant of Mayors pri čemu se Sveti Ivan Zelina priključio više od 2200 gradova iz Europe i cijelog svijeta u nastojanju postizanja održivog razvoja i zaštite okoliša.

Pročitano 2295 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija