Utorak, 13 Ožujak 2018 12:53

Vikend u znaku sporta

Još jedan uspješan sportski vikend je iza nas. Vikend odličnih sportskih rezultata, osvojenih medalji i zabilježenih pobjeda.


HOKEJ

Hokejaši uspješno završili dvoransko prvenstvo. Zlatne medalje osvojili mlađi pioniri, mlađe pionirke, pioniri, pionirke, kadetkinje i juniori. Viceprvacima su proglašeni kadeti i mlađi kadeti. Seniori HK Zelina osvojili su državno prvenstvo te drugi put zaredom osvojili naslov državnog prvaka u dvoranskom hokeju, dok su seniorke viceprvakinje države.

RUKOMET

Seniorke RK Zelina ovog su vikenda trebale gostovati u Koprivnici, no budući da je Podravka nastupila na završnici kadetskog prvenstva u Umagu, utakmica je odgođena za 18. ožujak 2018. godine. Mlađe rukometašice 2004./05. godište nastupile su 11. ožujka u Karlovcu u 1. HRL za djevojčice. Upisale su obje pobjede nad ekipama RK Š.R.Karlovac 13:11 te nad ekipom Ogulina 18:13.

NOGOMET

Na malonogometnom turniru održanom u Kašini zelinski limači 2007. godište osvojili su 4. mjesto, od ukupno 10 prijavljenih ekipa. Zelinski prstići 2009. godište osvojili su 2. mjesto.

TAEKWONDO

Članovi Taekwondo kluba Zelingrad sudjelovali su na 9. Čigra Limač Kupu i 6. Čigra Openu održanom 10. ožujka 2018. godine u Domu sportova. Svoja znanja i vještine pokazali su u borbama i kikovima, kao i u formama Para Poomsase. Na natjecanju je sudjelovalo 799 natjecatelja, a organizatori su se pobrinuli da svako dijete dobije medalju.

SAVATE

Na prvenstvu Hrvatske u combatu održanom u Knegincu, Čigrin borac Ivica Jakopic osvojio drugo mjesto. Sjajan Ivica Jakopic nakon jedne pobjede protiv Ante Markovića iz SK Pit Bull Split i poraza od Marka Gospočića iz SK Stubice osigurao je finale.

Pročitano 1214 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija