Utorak, 12 Rujan 2017 10:51

Program obrazovanja u Svetom Ivanu Zelini

Učilište Sesvete u rujnu ove godine započinje s izvođenjem programa obrazovanja u Svetom Ivanu Zelini na lokaciji Osnovna škola Dragutina Domjanića.

Programi obrazovanja koji će se provoditi su ekonomist, komercijalist, upravni referent, tehničar cestovnog prometa, vozač motornog vozila i prodavač.

Za sve informacije možete nazvati brojeve telefona : 01/2005-986, 091/2046-262 ili putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na stranicama http://www.ucilistesesvete.hr/

Programi obrazovanja realizirat će se dopisno-konzultativnim načinom izvođenja nastave koja se izvodi na skupnim konzultacijama te individualnim konzultacijama dopisnim putem.

Skupne konzultacije izvode se u minimalnom trajanju od 10 posto ukupnog broja nastavnih sati, predviđenih za pojedini predmet, propisanih nastavnim planom i programom za redovitu nastavu. Na uvodnim konzultacijama polaznici dobivaju potrebne upute: o realizaciji programa, organizaciji nastave, sadržaju predmeta, rasporedu konzultacija, samoučenju i nastavnim pismima koja im se dodjeljuju.

Više informacija možete dobiti u Učilištu Sesvete.

Pročitano 418 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina