Četvrtak, 30 Lipanj 2016 12:14

IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR.1.1.11-0177)

IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR.1.1.11-0177) EU projekt Zagrebačke županije i Obrtničke komore Zagreb

Pozivamo poduzetnike da dođu u utorak 12. srpnja 2016. u 12,00 sati u veliku dvoranu Obrtničke komore Zagreb u Ilici 49 gdje se održava završna konferencija u sklopu projekta IN PODUZETNIK - Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR.1.1.11-0177).


Na konferenciji će se prezentirati rezultati projekta, odnosno interaktivna baza podataka poduzetnika koja omogućuje pristup ažuriranim podacima o poduzetnicima i obrtnicima, i boljoj komunikaciji sa potpornim institucijama. U anketiranju su sudjelovali učenici srednjih strukovnih škola iz sedam gradova Zagrebačke županije. Nastavno na projektne aktivnosti Zagrebačka županija je organizirala edukacije „Kako postati poduzetnik“ pa će se na konferenciji uručiti potvrde sudionicima edukacija. Također, ovim putem pozivaju se sva Udruženja obrtnika, poduzetnici/obrtnici, učenici i svi ostali sudionici projekta s ciljem poticanja suradnje i razvoja poduzetničke kulture u društvu.

Više detalja možete saznati iz Pozivnice.

 

banner Inpoduzetnik

Pročitano 1528 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija