• Reciklažno dvorište

    Reciklažno dvorište

  • Potpisan ugovor za sufinanciranje provedbe programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom

    Potpisan ugovor za sufinanciranje provedbe programa izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom

  • 1
  • 2
Petak, 14 Rujan 2018 12:32

Poziv na informativnu radionicu za inovacijske vaučere

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira informativnu radionicu za Poziv „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“.

Radionica će se održati u srijedu, 19. rujna 2018. godine s početkom u 11 sati u Centru za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, dvorana 304 (III kat), Ulica kralja Zvonimira 8 u Zagrebu.

Program radionice obuhvaća uvodne informacije o Pozivu, dodjelu inovacijskih vaučera, praćenje provedbe ugovorenih poduzetnika i online prijavu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka: http://cirtt.unizg.hr/event/provedba-radionice-inovacijski-vauceri/.

Svrha Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“ je pružanje stručne podrške od strane znanstveno-istraživačkih organizacija u vidu ugovornog pružanja usluga malim i srednjim poduzećima za troškove testiranja, ispitivanja, demonstracijskih aktivnosti, kao i korištenja stručnih tehničkih znanja za potrebe inovativnih procesa i komercijalizacije inovacija.

Poziv je usmjeren na jačanje kapaciteta malih i srednjih poduzeća za istraživanje, razvoj i inovacije kroz poticanje suradnje sa znanstveno-istraživačkim organizacijama u svrhu razvoja novih proizvoda, usluga ili procesa, s naglaskom na komercijalizaciju proizvoda i usluga. Poduzetnicima je u ovu svrhu na raspolaganju ukupno 50 milijuna kuna.

Prednost ovog Poziva je brz i jednostavan pristup bespovratnim sredstvima, a po Korisniku je moguće realizirati pet vaučera. Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se dodjeljuje je 10.000,00 kuna, a dok je najviši iznos 75.000,00 kuna.

Poziv je otvoren do 29.06.2020. godine.  Više informacija o Pozivu možete pronaći na sljedećem linku: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/inovacijski-vauceri-za-msp-ove/.

Sredstva se dodjeljuju iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., Poslovna konkurentnost.

 

izrezak_logo_radionica.png

 

 

Pročitano 156 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina